Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Apple Authorized Service Provider

Samsung Service Partner

Apple Authorized Service Provider

Reparatiewinkel / Mack Support is erkend als Apple Authorized Service Provider.

Al onze reparaties, zoals iPhone, iPad, Macbook, iMac worden gedaan volgens de standaarden van Apple. We zijn bevoegd om service uit te voeren onder Apple garantie. Geldende fabrieksgarantie blijft van toepassing. Reparaties die onder Apple garantie vallen, kunnen we ook zonder kosten uitvoeren. We mogen Apple Care ondersteuning leveren en uitvoeren conform de Apple Care voorwaarden

Buiten garantie repareren wij tegen vergoeding. Bijvoorbeeld wanneer jouw product kapot is door een val. Je krijgt altijd 3 maanden garantie op onze reparaties volgens de voorwaarden die de Consumentenbond en Techniek Nederland hanteren.

Waarom kiest u voor reparatie bij een Apple Authorized Service Provider?

Bij reparatie van je Apple maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. Daarnaast kunnen wij je Apple device weer in originele staat laten verkeren, door de nieuwe onderdelen opnieuw te kalibreren en te testen. Dit houdt onder andere in dat wij een nieuw scherm kalibreren, de vingerpint kalibreren, controleren op touch gevoeligheid. Testen van microfoons en luidsprekers, de laadstroom testen in verschillende standen, zoals normaal laden, snel laden en draadloos laden en het testen van de NFC-chip.

Waarom Reparatiewinkel.nl

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.