Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

PartsNL-Ede

Samsung garantie reparatie

Samsung garantie reparatie is 24 maanden na aankoop voor consumenten. Wanneer uw Samsung smartphone of tablet binnen de garantietermijn defect is, kunnen wij dit voor u onder garantie repareren. Maar ook wanneer uw toestel door eigen doen defect is geraakt, bijvoorbeeld valschade, dan kunnen wij dit voor u repareren en na de reparatie heeft u weer de fabrieksgarantie.

Waarom uw Samsung smartphone, tablet of wearable laten repareren bij de Reparatiewinkel? – Wij repareren uw Samsung toestel ook in de garantietermijn en de Samsung fabrieksgarantie blijft. – Door directe inkoop van onderdelen bij Samsung zelf, hebben wij de scherpste prijs! – Voor de edge modellen vervangen wij standaard gratis de accu bij scherm-reparatie. – Wij testen uw gerepareerde Samsung op alle specificaties en regelen uw touchscreen af met speciale Samsung fabriekssoftware. Alleen Samsung Partners kunnen dit doen! – Wij kunnen u helpen met het maken van een back-up. De back-up krijgt u op een USB-stick. – Wij hebben nagenoeg alle gangbare onderdelen op voorraad. – We streven er naar om 80% binnen een uur hersteld te hebben. – Ook na reparatie van een gebroken display blijft uw huidige Samsung fabrieksgarantie doorlopen. Wanneer u Samsung garantie wilt behouden, dan krijgt u altijd de nieuwste software van Samsung. Dit betekent dat uw toestel weer in dezelfde staat is, zoals u het nieuw gekocht hebt. Belangrijk is, dat u zelf een back-up moet maken. Wij helpen u daar graag mee. Wij kunnen uw data op een USB-stick zetten of op een micro-USB kaartje.

Prijzen veranderen regelmatig. De prijzen staan bij alle modellen. Die kunt u makkelijk zoeken met de zoekfuctie op de pagina.

Wij kunnen uw Samsung smartphone testen met behulp van de Samsung test-software. Dit is geheel gratis!

Waarom Reparatiewinkel.nl

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.