Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Samsung garantie reparatie

Samsung garantie reparatie is 24 maanden na aankoop voor consumenten. Wanneer uw Samsung smartphone of tablet binnen de garantietermijn defect is, kunnen wij dit voor u onder garantie repareren. Maar ook wanneer uw toestel door eigen doen defect is geraakt, bijvoorbeeld valschade, dan kunnen wij dit voor u repareren en na de reparatie heeft u weer de fabrieksgarantie.

Waarom uw Samsung smartphone, tablet of wearable laten repareren bij de Reparatiewinkel? – Wij repareren uw Samsung toestel ook in de garantietermijn en de Samsung fabrieksgarantie blijft. – Door directe inkoop van onderdelen bij Samsung zelf, hebben wij de scherpste prijs! – Voor de edge modellen vervangen wij standaard gratis de accu bij scherm-reparatie. – Wij testen uw gerepareerde Samsung op alle specificaties en regelen uw touchscreen af met speciale Samsung fabriekssoftware. Alleen Samsung Partners kunnen dit doen! – Wij kunnen u helpen met het maken van een back-up. De back-up krijgt u op een USB-stick. – Wij hebben nagenoeg alle gangbare onderdelen op voorraad. – We streven er naar om 80% binnen een uur hersteld te hebben. – Ook na reparatie van een gebroken display blijft uw huidige Samsung fabrieksgarantie doorlopen. Wanneer u Samsung garantie wilt behouden, dan krijgt u altijd de nieuwste software van Samsung. Dit betekent dat uw toestel weer in dezelfde staat is, zoals u het nieuw gekocht hebt. Belangrijk is, dat u zelf een back-up moet maken. Wij helpen u daar graag mee. Wij kunnen uw data op een USB-stick zetten of op een micro-USB kaartje.

Prijzen veranderen regelmatig. De prijzen staan bij alle modellen. Die kunt u makkelijk zoeken met de zoekfuctie op de pagina.

Wij kunnen uw Samsung smartphone testen met behulp van de Samsung test-software. Dit is geheel gratis!


Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us