Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Autosleutel reparatie van alle automerken

Autosleutel kapot? Wat vervelend! Reparatiewinkel helpt graag met het oplossen van het probleem. Een veel voorkomend probleem bij autosleutels is, dat er met de sleutel de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden, of dat de auto niet wil starten met de sleutel. Een nieuwe sleutel kost bij de merkdealer al snel meer dan 200 euro. Repareren is dan een goed alternatief.

We maken eerst de sleutel open en lijmen hem daarna weer dicht. Hierdoor is er vaak een minimale beschadiging aan de sleutel, dit beperkt de werking echter niet. Meestal is er een schakelaartje defect, zit de chip los en/of is de accu defect. De schakelaar(s) en accu vervangen we en de chip solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. De basisprijs voor een standaard reparatie is 45 euro. Soms probeert men zelf de sleutel open te maken. Vaak zijn er dan kleine smd-componentjes weg of beschadigd. Dat kunnen we dan herstellen, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Indien er extra kosten gemaakt moeten worden voor de reparatie, krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

Indien de behuizing van de autosleutel defect is, of de sleutelbaard is afgebroken kunnen wij ook de behuizing vervangen en/of een nieuwe sleutel frezen/slijpen.

Automerken waarvan wij de sleutels kunnen repareren zijn onder andere;

Abarth, Alfa Romeo,  Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Cupra, Dacia Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, DS, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Lynk & Co, Maserati, Maybach, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

*Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Probleem:
– Afstandsbediening werkt niet meer
– Sleutel start de auto niet meer
– Sleutel wordt niet herkend

* Voor een kapotte behuizing, defecte batterij en afgebroken sleutelbaard worden extra kosten gerekend

Probleem:
– Sleutel reageert niet
– Sleutel reageert slecht

U kunt de nieuwe behuizing bij bestellen door een email te sturen naar ede@reparatiewinkel.nl
Geef daarbij aan voor welk model sleutel het is. Bijvoorbeeld een klapsleutel, smalle baard, met 2 knoppen en batterij in behuizing. Of dat u een foto van de oude behuizing mee stuurt.

U krijgt dan een ideal-link voor de betaling

Of dat u het ophaalt in onze winkel Achterdoelen 8, 6711AV  Ede

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Autosleutel reparatie van alle automerken service

  • Kom langs in onze winkel: u kunt uw autosleutel op afspraak aanbieden in onze winkel. Uw sleutel is binnen 1,5 uur weer bij u terug.
  • Opsturen: (aangetekend) met adresgegevens, email-adres en klachtomschrijving op. Naar ons adres: Reparatiewinkel, Achterdoelen 8, 6711 AV  Ede. Wij sturen u na reparatie via de mail een iDeal betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. We streven er naar om de gerepareerde keycard of autosleutel dezelfde dag van binnenkomst of volgende dag weer naar u retour te sturen.
  • PartsPoint inleverpunten: Wij werken samen met PartsPoint automaterialen. U kunt uw sleutel gemakkelijk naar ons toesturen via één van de inleverpunten bij u in de buurt. Zij leveren de sleutel bij ons in de winkel en wij sturen de sleutel na reparatie weer terug naar het PartsPoint inleverpunt.