Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Over ons

Een apparaat defect? Weggooien is zonde, want de Reparatiewinkel maakt het in een handomdraai. Snel en voordelig. Onze vakkundige handen kunnen elk probleem aan, ongeacht merk, type of leeftijd.

Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring in het reparatievak.

De Reparatiewinkel ontstond in 1983, dankzij de opgebouwde vak- en branchekennis gecombineerd met grenzeloze passie voor elektronica. Wij zijn een onafhankelijk en erkend reparatiebedrijf, dus niet gelieerd aan winkelbedrijven, groothandels of fabrikanten.

Door uw defecte apparaat een tweede leven te gunnen, draagt u bij aan een duurzame wereld. Bovendien bent u altijd voordeliger uit. Een uitstekende filosofie die onze formule van harte ondersteunt!

Daarnaast zijn wij een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf Techniek Nederland (EER2010). Deze erkenning/certificering houdt onder andere in dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op technisch en op organisatorisch gebied. Ieder jaar doet een extern onafhankelijk bureau een audit. Belangrijk in deze erkenning is, dat uw privacy en geheimhouding bij ons is gewaarborgd. Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van andere (lokale)reparateurs!

Daarnaast hebben wij sinds januari 2017 een ruime PartsNL winkel met onderdelen en accessoires. Ook kunnen wij sleutels slijpen en frezen. Via de webshop (bovenaan tabblad pagina) kunt u vele artikelen en onderdelen on-line bestellen.

KvK 59355077
BTW NL853437713B01
IBAN: NL83 RABO 0303 0433 42

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.