Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Reparaties voor bedrijven

Wilt u als zakelijke klant reparaties aanbieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat uw personeel of bedrijf niet te lang stil kan staan. Defecte apparaten als laptops of telefoons zijn dan uiterst vervelend. Een vlotte reparatie is dan niet alleen prettig, maar vaak ook gunstiger qua kosten.

Voor steeds meer bedrijven is ook duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Reparatie van defecte aparatuur inplaats van direct overgaan op vervanging, draagt hier aan bij.

Tegenwoordig werken steeds meer collega’s (gedeeltelijk) thuis, hierbij zijn zij extra afhankelijk van hun mobiele telefoon, tablet en/of laptop. De kortste weg om weer productief te zijn is uw collega direct langs de Reparatiewinkel te sturen.

Indien u regelmatig reparaties bij ons aanbied kunnen wij afspraken maken over facturatie, haal- en breng service (in Ede), verzending via koerier en aanmelding van reparaties via ons aanmeldformulier. Hierdoor vergemakkelijken wij het reparatieproces voor u.

Indien u zakelijk Samsung smartphones gebruikt kunnen wij zowel reparaties als garantiewerkzaamheden uitvoeren, als officieel Samsung Service Partner.

Voor bedrijven voeren wij regelmatig reparaties uit. Dit doen wij in verschillende samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld;

 • Officiele reparaties en garantiewerkzaamheden voor Samsung
 • Telefoon reparaties voor klanten van verzekeringsmaatschappijen
 • Laptop reparaties voor klanten van ICT bedrijven
 • Tablet reparaties voor zorginstellingen, kinderdagverblijven en scholen
 • Telefoon en laptop reparaties voor personeel van bedrijven uit verschillende branches en gemeenten
 • Autosleutel reparaties voor autobedrijven
 • Professionele stofzuiger reparaties voor schoonmaakbedrijven
 • Printplaten voor uiteenlopende bedrijven, varierend van lasersnijders tot bowlingbanen
 • Professionele audio reparaties voor evenementenbedrijven

Zeker met zakelijke telefoons of laptops is het extra van belang dat het zorgvuldig met (vertrouwelijke) bedrijfsdata wordt om gegaan. Daarom is het goed om te weten dat wij een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf Techniek Nederland (EER2010) zijn. Deze erkenning/certificering houdt onder andere in dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op technisch en op organisatorisch gebied. Ieder jaar doet een extern onafhankelijk bureau een audit. Belangrijk in deze erkenning is, dat privacy en geheimhouding bij ons is gewaarborgd.

Heeft u interesse om zakelijke klant te worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Jan Post via 0318 – 848586.

KvK 59355077
BTW NL853437713B01
IBAN: NL83 RABO 0303 0433 42

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

Waarom Reparatiewinkel

 • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
 • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
 • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
 • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.
ipad, iphone, laptop, macbook, reparatie, samsung, smartphone, tablet,
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us