Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Apple

Apple reparatie

Voor de reparatie van uw iPhone bent u bij ons aan het juiste adres! Onze vakkundige reparateurs hebben jaren ervaring met het repareren van Apple toestellen. Uw iPhone is hierdoor binnen een handomdraai  gerepareerd, in de meeste gevallen bent u de smartphone nog geen 2 uur kwijt.

Reparatiewinkel is erkend als Apple Independent Repair Provider.

Al onze reparaties worden gedaan volgens de standaarden van Apple. Al onze Apple-technici hebben het opleidingsprogramma van Apple gedaan. Wij gebuiken hierbij originele Apple onderdelen.

Buiten garantie repareren wij tegen vergoeding. Bijvoorbeeld wanneer jouw product kapot is door een val. Je krijgt garantie op onze reparaties.

Wilt u meer weten over het Apple Independent Repair programma?

Klik dan hier

Apple reparatiekosten

De kosten van uw reparatie verschillen per type iPhone en per handeling. Bovenaan deze pagina kunt u een type toestel selecteren. Vervolgens kunt uw per handeling de kosten en bijhorende defecten bekijken. Wanneer het defect van uw toestel niet duidelijk is, zal deze eerst onderzocht worden. Wij repareren uw telefoon dan tot maximaal 95 euro. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave in het geval dat de kosten hoger zijn dan deze grens. Wij rekenen 35 euro aan onderzoekskosten, wanneer u niet akkoord gaat met een prijsopgave of wanneer uw toestel niet te repareren is. In het geval dat er sprake is van vochtschade bedragen de onderzoekskosten 40 euro. Er worden geen onderzoekskosten gerekend voor reparaties met vaste prijzen. Alle kosten zijn inclusief materiaal, arbeid en BTW. U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

 Reparatiewinkel service:

  • Dankzij onze persoonlijke benadering is uw iPhone op afspraak binnen 2 uur gerepareerd
  • Wanneer uw reparatie toch langer duurt, hebben wij altijd een vervangend toestel te leen
  • Wij zijn flexibel; u kunt langskomen in de winkel of een afspraak maken voor reparatie
  • Wij repareren alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen
  • Onze reparatie experts hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis dankzij jaren ervaring
Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Apple product reparatie

  • Breng uw defecte iPhone bij ons langs in de winkel, vaak kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht
  • Speel het safe en maak telefonisch of per mail gemakkelijk een afspraak, uw telefoon is dan binnen 2 uur gerepareerd
  • Stuur uw telefoon (aangetekend) naar ons op met klachtomschrijving en uw contactgegevens

Goed om te weten

Wanneer wij uw iPhone repareren vervalt de eventuele fabrieksgarantie die u van Apple ontvangt. Check daarom altijd eerst of u nog gebruik kunt maken van de fabrieksgarantie. Controleer hier de status van uw Apple garantie.

https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us