Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Laptop reparatie

Het repareren van laptops, Macbooks en computers is een specialiteit van ons. We proberen altijd zo veel mogelijk op componenten niveau te repareren. Hierdoor kunnen we de reparatiekosten zo laag mogelijk houden.

Een veel voorkomend probleem bij laptops, Macbooks en computers is het defect raken van de harddisk. Wanneer u geen goede back-up heeft, dan heeft u normaal gesproken een groot probleem. Toch zijn we in 90% van de gevallen in staat om van een defecte schijf nog data, zoals de mappen documenten en afbeeldingen, af te halen. Dit doen we altijd in overleg met de klant.

Ook het trager worden en internet/netwerk problemen zijn veel voorkomend. Hiervoor hebben we goede praktische oplossingen en deskundig advies.

Mainboard problemen? Wij kunnen ook mainboards repareren. Wij hebben een speciaal BGA-Soldeerstation/computer waar we chips mee kunnen reflowen of reballen. Dit doen we vooral vaak bij grafische processoren.

Tarieven
Computers repareren we tot 95 euro en wanneer de totale reparatiekosten hoger zijn, dan geven we u eerst een prijsopgave. Bij een eventueel niet akkoord van de prijsopgave, dan zijn de onderzoekskosten 40 euro.

Ook repareren we spelcomputers zoals; Wii, playstations, Xbox, Nintendo etc. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als de computers.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.

Kom langs of Neem contact op

Service

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek Nederland Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Ook is het mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf

  • U bent verzekert dat er niets gebeurd met uw data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek Nederland en consumentenbond.
acer, apple, asus, dell, fujitsu siemens, hp, ibm, imac, laptop, lenovo, lg, macbook, macbook air, macbookpro, medion, msi, nec, notebook, packard bell, samsung, sony, toshiba,