Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Reparatie na blikseminslag

Bij een heftige onweersbui kan de bliksem inslaan. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor uw elektronische apparaten welke op het moment van de inslag aangesloten zijn op het stopcontact. Televisies, audio apparatuur, computers, koffiemachines, designlampen of andere elektronische apparaten kunnen te maken krijgen met bliksemschade.

Gelukkig worden veel van dit soort schades gedekt door de verzekering. Vaak vraagt de verzekering om een prijsopgave voor reparatie of krijgt u een bedrag uitgekeerd om het apparaat te laten repareren.

Voor prijsopgaven voor de verzekering en reparatie na bliksemschade van uw elektronische apparaten kunt u terecht bij de Reparatiewinkel.

Reparatieprijzen bij bliksemschade

Indien een apparaat bij ons brengt met bliksemschade kunnen wij twee dingen doen;

  • Wij maken een prijsopgave voor raparatie

Indien u een prijsopgave nodig heeft, moet het apparaat fysiek bij ons in de winkel zijn. Wij onderzoeken het apparaat en maken een prijsopgave welke geschikt is om in te dienen bij de verzekeraar. De kosten van de prijsopgave betreft € 40,-. Indien u besluit tot reparatie over te gaan verrekenen wij de € 40,- weer met de reparatiekosten.

  • Wij repareren het apparaat direct

Indien u vooraf geen prijsopgave nodig heeft kunnen wij ook direct tot reparatie over gaan. Wij onderzoeken het apparaat en repareren tot € 95,- (of € 125,- in het geval van televisies en koffiemachines). Indien de reparatiekosten boven dit bedrag uit komen nemen wij contact op voor een prijsopgave. Indien de prijsopgave niet akkoord is of het apparaat is onherstelbaar gebleken betaald u € 40,- onderzoekskosten.

Onze technici en kennis

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek Nederland Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Het is ook mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Wij zijn een Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf

  • U bent ervan verzekert dat er niets gebeurd met uw persoonlijke data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek Nederland en consumentenbond.

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.
bliksem, blikseminslag, bliksemschade, kortsluiting, onweer, prijsopgave, reparatie, verzekering,
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us