Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Reparatie na vloeistofschade

Een kop koffie over het toetsenbord gekregen. De autosleutel meegewassen in de wasmachine. Telefoon in het toilet laten vallen.  Dit heeft vrijwel zeker nadelige gevolgen voor uw elektronische apparaten. Waterschade of vloeistofschade heeft als nadeel dat als er water in het apparaat blijft zitten dit ook later kortsluiting kan maken, terwijl het apparaat het in eerste instantie nog lijkt te doen. Daarnaast kan corrosie ook op langere termijn schade blijven veroorzaken aan het apparaat.

Belangrijk

Nadat uw elektronische apparaat waterschade heeft opgelopen, zet het apparaat dan direct uit. Probeer het niet aan te zetten om te kijken of deze nog werkt. Hiermee kunt u alleen maar meer schade aan het apparaat veroorzaken.

Bel zo spoedig mogelijk met de Reparatiewinkel. Indien de schade kort geleden is ontstaan zullen wij uw apparaat zo snel mogelijk openen en reinigen, zodat de vloerstofschade zoveel mogelijk beperkt blijft.

Prijsopgave voor de verzekering

Wellicht wordt de schade aan uw apparaat vergoed door een inboedel- of reisverzekering. Vaak vraagt de verzekering om een prijsopgave voor reparatie of krijgt u een bedrag uitgekeerd om het apparaat te laten repareren.

Voor prijsopgaven voor de verzekering en reparatie na waterschade van uw elektronische apparaten kunt u terecht bij de Reparatiewinkel.

Reparatieprijzen bij vloeistof- / waterschade

Indien een apparaat bij ons brengt met vloeistofschade kunnen wij twee dingen doen;

  • Wij maken een prijsopgave voor raparatie

Indien u een prijsopgave nodig heeft, moet het apparaat fysiek bij ons in de winkel zijn. Wij onderzoeken het apparaat en maken een prijsopgave welke geschikt is om in te dienen bij de verzekeraar. De kosten van de prijsopgave betreft € 40,-. Indien u besluit tot reparatie over te gaan verrekenen wij de € 40,- weer met de reparatiekosten.

  • Wij repareren het apparaat direct

Indien u vooraf geen prijsopgave nodig heeft kunnen wij ook direct tot reparatie over gaan. Wij onderzoeken het apparaat en repareren tot € 95,- (of € 125,- in het geval van televisies en koffiemachines). Indien de reparatiekosten boven dit bedrag uit komen nemen wij contact op voor een prijsopgave. Indien de prijsopgave niet akkoord is of het apparaat is onherstelbaar gebleken betaald u € 40,- onderzoekskosten.

Onze technici en kennis

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek Nederland Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Het is ook mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Wij zijn een Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf

  • U bent ervan verzekert dat er niets gebeurd met uw persoonlijke data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek Nederland en consumentenbond.

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.