Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Smartphone reparatie

Smartphone reparatie wordt meestal gedaan voor vaste prijzen.

Een overzicht vindt u bij het betreffende apparaat. Wanneer het niet in het overzicht staat, of bij waterschade, neem contact met ons op.

Smartphone en tablet reparatie
Smartphone reparatie wordt meestal gedaan voor vaste prijzen. Een overzicht vindt u bij het betreffende apparaat. Wanneer het niet in het overzicht staat, of bij waterschade, dan repareren we alles tot 95 euro. Zijn de reparatiekosten hoger, dan geven we u eerst een prijsopgave. Bij een eventueel niet akkoord zijn de onderzoekskosten 35 euro. Voor waterschade reparaties zijn de onderzoekskosten 40 euro.

Kwaliteit
Er zijn helaas veel bedrijven die (slechte) imitatie-onderdelen gebruiken. De kwaliteit is een stuk minder dan de onderdelen die wij inkopen. Zo zijn er bijvoorbeeld voor iPhone: copy, high copy, refurbished en factory grade displays te koop. Wij kopen altijd de beste kwaliteit in, wij doen hiervoor geen consessies qua prijs. Voor iPhones zijn er helaas voor niemand originele onderdelen te koop. Dat is een policy van Apple.

Omdat wij een Samsung Service Partner zijn, kopen wij de Samsung onderdelen in bij Samsung zelf. Hiermee is originele kwaliteit gewaarborgd.

Wij gaan bij gebruik van onze onderdelen voor kwaliteit en doen geen concessies omwille van de prijs.  Alle prijzen zijn incl. btw en de garantie op de reparatie is 3 maanden, volgens de consumentenbond/Techniek NL reparatievoorwaarden.

Tevens zijn wij een Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf. Dat houdt o.a. in dat wij voldoen aan eisen betreffende statische elektriciteit, ofwel ESD. Uw privacy is bij ons formeel gewaarborgd. Zo gaat uw toestel ‘s-nachts in een brand en inbraakwerende kluis om uw data te beschermen. Wij worden hier jaarlijks door een onafhankelijk keurbedrijf op gecontroleerd.

Klik op het juiste toestel en daar vindt u meer informatie.

Merken

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Service

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek NL Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Ook is het mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van een verzekeringsmaatschappij.

Techniek NL Erkend reparatiebedrijf

  • U bent verzekert dat er niets gebeurd met uw data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek NL en consumentenbond.
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us