Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Samsung

Sinds 2018 mogen wij ons een officieel Samsung Service Partner noemen. Dit betekent dat wij uw Samsung smartphone, tablet en wearable binnen en buiten garantie kunnen repareren, met behoud van fabrieksgarantie. Dit geldt dus ook wanneer de Samsung door eigen doen beschadigd is. De Samsung fabrieksgarantie voor consumenten bedraagt 24 maanden na aankoop. Wanneer het defect onder de fabrieksgarantie valt is reparatie voor u kosteloos. Onze deskundigen voeren de reparaties naar de hoge kwaliteitsnormen van Samsung uit. Wij werken alleen met originele Samsung onderdelen en zorgen ervoor dat gangbare onderdelen op voorraad zijn voor een snelle reparatie. Na de reparatie wordt uw Samsung product getest op alle specificaties (bijvoorbeeld waterdichtheid) met behulp van speciale Samsung software.  Wij rapporteren alle reparatiegegevens aan Samsung en zijn pas klaar wanneer wij de goedkeuring van Samsung krijgen. Zo is uw Samsung na reparatie weer als nieuw!

U kunt het defecte toestel op afspraak in de winkel aanbieden voor reparatie. Een afspraak kunt u telefonisch of per mail maken. Wij streven ernaar uw toestel binnen 1 tot 2 uur te repareren. Een defect toestel kan daarnaast ook opgestuurd worden. Wij sturen het toestel dan aangetekend naar u terug. De verzend en- administratie kosten bedragen 10 euro.

Samsung reparatiekosten

De kosten van uw reparatie verschillen per toestel en per handeling. Boven aan deze pagina kunt u uw toestel selecteren om de prijzen te bekijken. Wij hebben de problemen per handeling weergeven, zodat u makkelijker weet waar u aan toe bent. Kunt u de kosten van uw defect  of uw toestel niet vinden? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel

Goed om te weten

Wanneer het defect van uw Samsung onder de fabrieksgarantie valt zetten wij altijd de nieuwste software op uw toestel in verband met behoud van de fabrieksgarantie. Het is in dit geval belangrijk een aankoopbewijs mee te nemen en een back up te maken van uw belangrijke gegevens. Dit kunt u doen met behulp van de Google Cloud of Smart Switch Mobile. Uw Whatsapp gesprekken moet u apart in de app zelf opslaan. Wij helpen u hier graag mee.

Toestel geblokkeerd

Heb je een Samsung telefoon of tablet waar je niet meer in komt door een Google account lock (FRP)? Dan kunnen wij je daarmee helpen!

Voor 35 euro worden alle codes van het device verwijdert en voorzien van de laatste software versie.

Het is wel belangrijk dat je kunt aantonen dat je de rechtmatige eigenaar bent van het toestel, door middel van een aankoop factuur waar een imei nummer of serienummer op vermeld staan. Zonder bewijs kunnen we je helaas niet verder helpen.

Op afspraak is Google account lock vaak binnen 1 uur verwijdert.

Reparatiewinkel service:

  • Snelle service: op afspraak zijn smartphones binnen 1-2 uur gerepareerd, tablets en wearables zijn binnen 1-2 dagen gerepareerd
  • Uw fabrieksgarantie loopt na de reparatie gewoon weer verder
  • Wij helpen u graag met vragen en problemen rondom de software en instellingen van uw Samsung
  • Wij gebruiken alleen originele Samsung onderdelen
  • U krijgt altijd 3 maanden garantie op de reparatie
  • Onze prijzen zijn vastgesteld door Samsung en zijn concurrerend
  • Reparatie volgens hoge kwaliteitseisen van Samsung met controle op alle functies van uw toestel
  • U kunt uw toestel op afspraak laten repareren in de winkel of opsturen voor een reparatie

 

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze Samsung reparaties: