Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

TV-LCD-reparatie

Het repareren van LCD en beamers is een van onze specialiteiten. We hebben veel onderdelen op voorraad, waardoor de reparatietijd meestal kort is. We proberen altijd op componentenniveau te repareren. De reparatieprijs is hierdoor lager, dan wanneer er complete boarden vervangen worden.

Een veel voorkomend probleem bij LCD-televisies is het defect gaan van de voeding. De Tv doet dan niets meer, of gaat moeilijk aan. Wij repareren een voedingsmodule in plaats van het te vervangen. Hierdoor zijn de kosten, meestal tussen de 75 -135 euro.
We repareren LCD en plasma tv’s en beamers tot 125 euro. Zij de reparatiekosten hoger, dan geven we u eerst een prijsopgave. Bij een eventueel niet akkoord zijn de onderzoekskosten 40 euro.

Beamers kunt u ter reparatie opsturen of brengen naar het adres; Achterdoelen 8, 6711 AV Ede. Voor het retoursturen berekenen wij 10,00 verzend- en administratiekosten extra.

Attentie: plasma televisies zijn helaas niet meer te repareren.

Omdat wij een Erkend Reparatiebedrijf Techniek Nederland zijn, werken wij ook voor vele verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u schade heeft en een onderzoeksrapport nodig heeft voor de verzekering, dan kunnen wij hiervoor zorgen. De kosten bedragen hiervoor 40 euro en die wordt bij een eventuele reparatie weer in mindering gebracht. Voor een schade rapport hebben we altijd het toestel nodig voor onderzoek.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.

Kom langs of Neem contact op

Service

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek Nederland Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Ook is het mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf

  • U bent verzekert dat er niets gebeurd met uw data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek Nederland en consumentenbond.
akai, bangenolufsen, defect, ede, grundig, haier, jvc, kapot, lcd, lenco, lg, loewe, medion, oled, panasonic, philips, plasma, reparatie, salora, samsung, sharp, sony, tcl, telefunken, televisie, tft, thomson, toshiba, tv, tv reparatie, tv reparatie ede,
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us