Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

PartsNL-Ede

Samsung Service Partner

OnePlus

OnePlus reparatie

Op zoek naar een snelle en vakkundige reparatie voor uw defecte OnePlus? Bij Reparatiewinkel bent u aan het juiste adres! Onze vakkundige reparateurs hebben jaren ervaring met het repareren van allerlei merken smartphones, waaronder de OnePlus toestellen. Bij ons kunt u rekenen op een snelle reparatie van goede kwaliteit. Wij streven ernaar uw toestel binnen 1-3 dagen te repareren met de beste kwaliteit onderdelen die beschikbaar zijn. Wanneer het kan maken wij altijd gebruik van originele onderdelen.

U kunt uw defecte smartphone bij ons in de winkel aanbieden voor reparatie. Onze reparateur onderzoekt vervolgens uw telefoon. Wanneer wij de juiste onderdelen niet direct op voorraad hebben, zullen deze besteld moeten worden. In dit geval kunt u het toestel in de tussen tijd mee naar huis nemen. Wij zullen dan direct contact met u opnemen voor een afspraak wanneer de onderdelen geleverd zijn. Vaak zijn de onderdelen binnen 1-2 dagen geleverd. U kunt er ook voor kiezen uw OnePlus achter te laten in de winkel, zodat deze direct gerepareerd kan worden bij levering van de onderdelen. Wanneer u niet in staat bent het toestel aan te bieden in onze winkel, kunt u het uw smartphone altijd (aangetekend) opsturen. Wij vragen u in dit geval een uitgebreide klachtomschrijving en uw volledige contactgegevens bij te voegen.

Reparatiekosten

De kosten van uw reparatie verschillen per model en per handeling. Bovenaan deze pagina kunt u een type toestel selecteren. Vervolgens kunt uw per handeling de kosten en bijhorende defecten bekijken. Wanneer het defect van uw toestel niet duidelijk is zal deze eerst onderzocht worden. Wij repareren uw telefoon dan tot maximaal 95 euro. Wij nemen altijd eerst contact met u op in het geval dat de kosten hoger zijn dan deze grens. Wanneer u niet akkoord gaat met een prijsopgave of wanneer uw smartphone niet te repareren is, rekenen wij 29 euro aan onderzoekskosten. In het geval dat er sprake is van vochtschade worden er 40 euro onderzoekskosten gerekend. Er worden geen onderzoekskosten gerekend voor reparaties met vaste prijzen. Alle kosten zijn inclusief materiaal, arbeid en BTW. U heeft 3 maanden garantie op uw reparatie.

Reparatiewinkel service

  • Wij streven ernaar uw toestel binnen 1-3 dagen te repareren
  • Wij hebben altijd een vervangend toestel te leen, wanneer uw reparatie toch langer duurt
  • Onze reparatie experts hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis dankzij jaren ervaring
  • Wij repareren alleen met de originele en de hoogste kwaliteit onderdelen
  • U krijgt 3 maanden garantie op uw reparatie
  • Niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?  Stel uw vragen gerust telefonisch of per mail

 

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

OnePlus reparatie

  • Breng uw defecte OnePlus smartphone bij ons langs in de winkel
  • Stuur uw telefoon (aangetekend) naar ons op met klachtomschrijving en uw contactgegevens

Goed om te weten

Wanneer wij uw OnePlus smartphone repareren vervalt de eventuele fabrieksgarantie (24 maanden) die u van OnePlus ontvangt. Check daarom altijd eerst of u nog gebruik kunt maken van de fabrieksgarantie.