Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Autosleutel reparatie

Een veel voorkomend probleem bij keycards en elektronische autosleutels, zoals die van bijv. Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Land Rover, Toyota etc. is dat de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden. Een nieuwe kaart of sleutel kost bij de dealer inclusief het programmeren al snel honderden euro’s.

Meestal is er echter enkel een schakelaartje defect of zit de chip los. De schakelaar(s) vervangen wij en de chip solderen we weer vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Er zijn ook sleutels, zoals van de Land Rover, waarvan de accu vervangen moet worden. Ook dit kunnen wij repareren. Reparatiekosten zijn meestal, afhankelijk van het defect, 45 euro.
We maken eerst de kaart of sleutel open en lijmen hem indien nodig daarna weer dicht. In enkele gevallen is het daarom mogelijk dat zichtbaar is, dat er aan de kaart of sleutel gerepareerd is, dit beperkt de werking uiteraard niet.

We kunnen de sleutels repareren van alle automerken, onder andere: Renault, Land Rover, Peugeot, Opel, Mercedes, Volkswagen, Hyundai, etc. Bij een normale reparatie hanteren we een vaste prijs van 45 euro.
Een nieuwe behuizing van een autosleutel is ook mogelijk. Meestal kost een behuizing 15-25 euro + 45 basisprijs.

Mocht reparatie niet mogelijk zijn door grote hoeveelheid (water)schade wordt er 25 euro onderzoekskosten in rekening gebracht en gaat de autosleutel ongerepareerd retour.

Het is mogelijk om op deze reparatie te wachten. Dit kan alleen in de vestiging Achterdoelen 8 in Ede. Wij verzoeken je hiervoor wel een afspraak te maken.

Procedure Autosleutel reparatie

  • U brengt de sleutelkaart of autosleutel naar onze vestiging in Ede en haalt hem weer op als hij klaar is. Meestal dezelfde dag.
  • U maakt een afspraak en wacht op de reparatie op onze vestiging in Ede. Reparatie duurt meestal ongeveer 1 uur.
  • U meldt uw autosleutel aan voor reparatie via onze website en stuurt de sleutel (aangetekend) op. Wij sturen u na reparatie een betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. Wij sturen de autosleutel aangetekend retour.
  • U brengt uw autosleutel naar een van onze inleverpunten in Nederland of België.

Procedure;

  • U brengt de kaart of autosleutel en haalt hem weer op als hij klaar is. Meestal binnen 1,5 uur.
  • U maakt ’s-morgens een afspraak voor die dag. Reparatie duurt ongeveer 1,5 uur.
  • U stuurt hem (aangetekend) met adresgegevens en email-adres op. Naar ons adres: Reparatiewinkel, Achterdoelen 10, 6711 AV  Ede. Wij sturen u na reparatie via de mail een iDeal betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. We streven er naar om de gerepareerde keycard of autosleutel dezelfde dag van binnenkomst of volgende dag weer naar u retour te sturen.
  • U brengt de sleutel naar een Brezan automaterialen verkooppunt in Nederland of België.

Op de pagina’s vindt u ook een aantal tips betreffende het inleren of programmeren van autosleutels. Hier kunnen geen rechten of garanties aan ontleend worden. Deze informatie hebben wij zelf op internet verzameld.