Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Ford autosleutel reparatie

Ford autosleutel kapot? Wat vervelend! Reparatiewinkel helpt graag met het oplossen van het probleem. Een veel voorkomend probleem bij de auto’s van Ford is, dat er met de sleutel de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden, of dat de auto niet wil starten met de sleutel. Een nieuwe sleutel kost bij Ford al snel meer dan 200 euro. Repareren is dan een goed alternatief.

We maken eerst de sleutel open en lijmen hem daarna weer dicht. Hierdoor is er vaak een minimale beschadiging aan de sleutel, dit beperkt de werking echter niet. Meestal is er een schakelaartje defect, zit de chip los en/of is de accu defect. De schakelaar(s) en accu vervangen we en de chip solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. De basisprijs voor een standaard reparatie is 45 euro. Soms probeert men zelf de sleutel open te maken. Vaak zijn er dan kleine smd-componentjes weg of beschadigd. Dat kunnen we dan herstellen, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Indien er extra kosten gemaakt moeten worden voor de reparatie, krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

*Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Probleem:
– Afstandsbediening werkt niet meer
– Sleutel start de auto niet meer
– Sleutel wordt niet herkend

* Voor een kapotte behuizing, defecte batterij en afgebroken sleutelbaard worden extra kosten gerekend

Probleem:
– Sleutel reageert niet
– Sleutel reageert slecht

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Ford autosleutel reparatie service

  • Kom langs in onze winkel: u kunt uw autosleutel op afspraak aanbieden in onze winkel. Uw sleutel is binnen 1,5 uur weer bij u terug.
  • Opsturen: (aangetekend) met adresgegevens, email-adres en klachtomschrijving op. Naar ons adres: Reparatiewinkel, Achterdoelen 8, 6711 AV  Ede. Wij sturen u na reparatie via de mail een iDeal betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. We streven er naar om de gerepareerde keycard of autosleutel dezelfde dag van binnenkomst of volgende dag weer naar u retour te sturen.
  • PartsPoint inleverpunten: Wij werken samen met PartsPoint automaterialen. U kunt uw sleutel gemakkelijk naar ons toesturen via één van de inleverpunten bij u in de buurt. Zij leveren de sleutel bij ons in de winkel en wij sturen de sleutel na reparatie weer terug naar het PartsPoint inleverpunt.

Programmering van de autosleutel

Programmeren van Ford sleutel
1
Mogenlijkheid 1 :

1) Steek de sleutel in het contact, zet hem op stand II, draai weer terug naar 0. Herhaal dat 4 keer binnen 3 seconden!
2) Verwijder je sleutel uit het contact. Je kunt nu aan het rode ledje bij je klok zien dat het systeem in de ‘leer-stand’ staat als het continue brand. Je hebt nu 20 seconden voor de rest van de stappen
3) Druk nu op 1 van de knopjes op je sleutel (bijvoorbeeld openen). Het systeem krijgt nu vanzelf de code van de sleutel door en het rode ledje naast je klok zal nu snel gaan knipperen
4) Wacht tot de 20 seconden voorbij zijn. Het ledje gaat dan weer als normaal knipperen.

Mogenlijkheid 2 :

1. Sleutel in contact op stand 1
2. Van stand 1 naar stand 2 en terug naar stand 1. Herhaal dit 4x binnen 6 sec. Je eindigt dus met de sleutel in stand 1
3. Je hoort nu een geluidje. Laat de sleutel in het contact en op stand 1. De LED naast het klokje blijft uit.
4. Druk op een toets op de AB en houdt deze ingedrukt totdat je een geluidje hoort.
5. Wacht 10 sec. om uit de programmeer modus te gaan.
6. Sleutel naar stand 0 en klaar.

Mocht u vragen hebben over uw probleem, neem dan gerust contact met ons op.