Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Apple Authorized Service Provider

Samsung Service Partner

Mini autosleutel reparatie

Mini autosleutel kapot? Wat vervelend! Reparatiewinkel helpt graag met het oplossen van het probleem. Een veel voorkomend probleem bij de auto’s van Mini is, dat er met de sleutel de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden, of dat de auto niet wil starten met de sleutel. Een nieuwe sleutel kost bij Mini al snel meer dan 200 euro. Repareren is dan een goed alternatief.

We maken eerst de sleutel open en lijmen hem daarna weer dicht. Hierdoor is er vaak een minimale beschadiging aan de sleutel, dit beperkt de werking echter niet. Meestal is er een schakelaartje defect, zit de chip los en is de accu defect. De schakelaar(s) en accu vervangen we en de chip solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. De basisprijs voor een standaard reparatie is 45 euro. Soms probeert men zelf de sleutel open te maken. Vaak zijn er dan kleine smd-componentjes weg of beschadigd. Dat kunnen we dan herstellen, maar zijn er extra kosten. Dan overleggen we eerst met u over de extra kosten.

Mini sleutel inleren of programmeren
– Deuren op slot
– Sleutel op 1e contact
– Sleutel na een paar seconden uit het contact halen
– Unlock knop inhouden
– 3x op lock knop drukken
– Klik, klak, slot gaat dicht en dan weer open.

of

  • Plaats de sleutel in de auto’s ontsteking en start de motor. Laat de motor van de auto op voor niet langer dan 10 seconden.
  • Het uitschakelen van de motor, maar Verwijder niet de sleutel uit het contactslot.
  • Druk op toets “1” binnen 10 seconden van de motor van de auto uitschakelen. Knop “1” is de grootste knop op het toetsenbord.
  • Druk op toets “2” onmiddellijk na de eerste knop in te drukken. Dit moet binnen 10 seconden van de eerste knop in te drukken.
  • Verwijder de sleutel uit het contactslot.
Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Probleem:
– Afstandsbediening werkt niet meer
– Sleutel start de auto niet meer
– Sleutel wordt niet herkend

* Voor een kapotte behuizing, defecte batterij en afgebroken sleutelbaard worden extra kosten gerekend

Probleem:
– Sleutel reageert niet
– Sleutel reageert slecht

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Mini autosleutel reparatie service

  • Kom langs in onze winkel: u kunt uw autosleutel op afspraak aanbieden in onze winkel. Uw sleutel is binnen 1,5 uur weer bij u terug.
  • Opsturen: (aangetekend) met adresgegevens, email-adres en klachtomschrijving op. Naar ons adres: Reparatiewinkel, Achterdoelen 8, 6711 AV  Ede. Wij sturen u na reparatie via de mail een iDeal betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. We streven er naar om de gerepareerde keycard of autosleutel dezelfde dag van binnenkomst of volgende dag weer naar u retour te sturen.
  • Brezan inleverpunten: Wij werken samen met Brezan automaterialen. U kunt uw sleutel gemakkelijk naar ons toesturen via één van de inleverpunten bij u in de buurt. Zij leveren de sleutel bij ons in de winkel en wij sturen de sleutel na reparatie weer terug naar het Brezan inleverpunt.