Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Renault Espace autosleutel reparatie

Renault Espace keycard kapot? Wat vervelend! Reparatiewinkel helpt graag met het oplossen van het probleem. Een veel voorkomend probleem bij de auto’s van Renault is, dat er met de keycard de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden, of dat de auto niet wil starten met de keycard. Een nieuwe kaart of sleutel kost bij de vakgarage inclusief het programmeren al snel rond 190 euro. Bij ons kost een nieuwe sleutel inclusief programmeren 95 euro.

We maken eerst de kaart open en lijmen hem daarna weer dicht. Hierdoor is er vaak een minimale beschadiging aan de kaart, dit beperkt de werking echter niet. Meestal is er een schakelaartje defect of zit de chip los. De schakelaar(s) vervangen we en de chip solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Bij de Espace keycards is de startspoel vaak defect. Ook deze kunnen we voor u herstellen. De basisprijs voor een standaard reparatie is 45 euro. Soms probeert men zelf de kaart open te maken. Vaak zijn er dan kleine smd-componentjes weg of beschadigd. Dat kunnen we dan herstellen, maar zijn er extra kosten. Daar nemen we dan eerst met u contact over op.

Er is 1 keycard die we niet kunnen repareren. Dat is de Laguna 3-knops met bij de middelste toets “AUTO+LOCK”. Bij die keycard zit op de print een 2-componenten lijm, die er niet af te halen is.

Een nieuwe behuizing is ook mogelijk. De kosten zijn hiervoor 20 euro extra. Voor sommige types Renault hebben we ook nieuwe keycards. Deze moet bij ons samen met uw auto geprogrammeerd worden. De totale kosten zijn voor een nieuwe keycard 95 euro. Het programmeren doen we alleen op de lokatie Achterdoelen 10, Ede.

Mocht u vragen hebben over uw probleem, neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Probleem:
– Afstandsbediening werkt niet meer
– Sleutel start de auto niet meer
– Sleutel wordt niet herkend

* Voor een kapotte behuizing, defecte batterij en afgebroken sleutelbaard worden extra kosten gerekend

Probleem:
– Sleutel reageert niet
– Sleutel reageert slecht

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Renault Espace autosleutel reparatie service

  • Kom langs in onze winkel: u kunt uw autosleutel op afspraak aanbieden in onze winkel. Uw sleutel is binnen 1,5 uur weer bij u terug.
  • Opsturen: (aangetekend) met adresgegevens, email-adres en klachtomschrijving op. Naar ons adres: Reparatiewinkel, Achterdoelen 8, 6711 AV  Ede. Wij sturen u na reparatie via de mail een iDeal betaallink, zodat u eenvoudig kunt betalen. We streven er naar om de gerepareerde keycard of autosleutel dezelfde dag van binnenkomst of volgende dag weer naar u retour te sturen.
  • PartsPoint inleverpunten: Wij werken samen met PartsPoint automaterialen. U kunt uw sleutel gemakkelijk naar ons toesturen via één van de inleverpunten bij u in de buurt. Zij leveren de sleutel bij ons in de winkel en wij sturen de sleutel na reparatie weer terug naar het PartsPoint inleverpunt.

Programmering van de autosleutel

Programmeren kan alleen met behulp van speciale software. Wij kunnen dat voor u doen. Voor het programmeren heb je alle keycards en de auto nodig. Met een laptop waarop speciale software op staat kunnen we in de auto de keycards programmeren. Dit is meestal in 10 min gereed. De kosten hiervoor zijn 40 euro. Een nieuwe kaart leveren incl. programmeren kost 95 euro.

https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us