Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Spelcomputer reparatie

Voor de reparatie van spelcomputers, zoals Nintendo, Playstation en Xbox kunt u terecht bij Reparatiewinkel. Onze monteurs hebben ervaring met verschillende versies van de Nintendo, de Playstation en de Xbox. Wij repareren zoveel mogelijk op component niveau. Omdat spelcomputers veel stof aantrekken, maken wij bij de reparatie de spelcomputer ook van binnen schoon.

Na reparatie testen wij de spelcomputer of deze weer naar behoren werkt. Om de spelcomputer te testen hebben wij daarom een controller en een spel nodig. Indien u een spelcomputer bij ons aanbied voor reparatie is het dus verstandig deze toebehoren ook mee te nemen van uw Nintendo, Playstation of Xbox.

Indien u een andere spelcomputer heeft dan hierboven vermeld, kunt u deze uiteraard ook aanbieden voor reparatie. Soms hangt de mogelijkheid van repareren af met de beschikbaarheid van onderdelen. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Waarom Reparatiewinkel

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van audio apparatuur.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Alleen de beste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.

Kom langs of Neem contact op

Service

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek Nederland Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Ook is het mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.

Techniek Nederland Erkend reparatiebedrijf

  • U bent verzekert dat er niets gebeurd met uw data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek Nederland en consumentenbond.
Nintendo, Playstation, Spelcomputer, Switch, Xbox,
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us