Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

PartsNL-Ede

Renault Laguna keycard of autosleutel repareren

Renault Laguna keycard kapot? Wat vervelend! Reparatiewinkel helpt graag met het oplossen van het probleem. Een veel voorkomend probleem bij de auto’s van Renault is, dat er met de keycard de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden, of dat de auto niet wil starten met de keycard. Een nieuwe kaart of sleutel kost bij de vakgarage inclusief het programmeren al snel rond 190 euro. Bij ons kost een nieuwe sleutel inclusief programmeren 95 euro.

We maken eerst de kaart open en lijmen hem daarna weer dicht. Hierdoor is er vaak een minimale beschadiging aan de kaart, dit beperkt de werking echter niet. Meestal is er een schakelaartje defect of zit de chip los. De schakelaar(s) vervangen we en de chip solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Bij de Scenic en Megane keycards is de startspoel vaak defect. Ook deze kunnen we voor u herstellen. De basisprijs voor een standaard reparatie is 45 euro. Soms probeert men zelf de kaart open te maken. Vaak zijn er dan kleine smd-componentjes weg of beschadigd. Dat kunnen we dan herstellen, maar zijn er extra kosten. Daar nemen we dan eerst met u contact over op.

Er is 1 keycard die we niet kunnen repareren. Dat is de Laguna 3-knops met bij de middelste toets “AUTO+LOCK”. Bij die keycard zit op de print een 2-componenten lijm, die er niet af te halen is.

Een nieuwe behuizing is ook mogelijk. De kosten zijn hiervoor 30 euro extra. Voor sommige types Renault hebben we ook nieuwe keycards. Deze moet bij ons samen met uw auto geprogrammeerd worden. De totale kosten zijn voor een nieuwe keycard 119 euro. Het programmeren doen we alleen op de lokatie Achterdoelen 10, Ede.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Kies uw reparatie

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

RENAULT KEYCARD LAGUNA REPARATIE

U kunt onlinetelefonisch of per mail een afspraak maken

WAAROM REPARATIEWINKEL?

– De Renault Laguna keycard kan door onze snelle en persoonlijke benadering binnen anderhalf uur gerepareerd zijn

– U kunt langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken

– Alleen de beste kwaliteit door gebruik van speciale apparatuur

– Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat

Niet helemaal zeker wat u kunt verwachten? Bel ons even, dan lichten we alles toe.


Programmering van de autosleutel

Programmeren kan alleen met behulp van speciale software. Wij kunnen dat voor u doen. Voor het programmeren heb je alle keycards en de auto nodig. Met een laptop waarop speciale software op staat kunnen we in de auto de keycards programmeren. Dit is meestal in 10 min gereed. De kosten hiervoor zijn 40 euro. Een nieuwe kaart leveren incl. programmeren kost 95 euro.