Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Autosleutel Reparatie Ede

Heeft u een kapotte of beschadigde autosleutel en wilt u deze laten repareren door de reparatieservice van Reparatiewinkel? Dan kunt u uw defecte sleutel brengen bij onze eigen vestiging de Reparatiewinkel in Ede.

De autosleutel reparatie houdt bij ons in dat uw autosleutel volledig wordt gecontroleerd op de werking en tot op component niveau wordt gerepareerd. Meestal is er een schakelaartje defect of zit er een component los. De schakelaar(s), accu en/of batterijhouder solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Wij repareren, contactsleutels, klapsleutels, smart keys, smartcards, keycards en sleutelbehuizingen.

Adres Autosleutelwinkel
Reparatiewinkel
Achterdoelen 8-10
6711 AV Ede

Openingstijden Reparatiewinkel
ma t/m vr 9.00 – 17.30
zaterdag 9.00 – 17.00

Adres inleverpunt
Partspoint Ede
Frankeneng 25b
6716 AA Ede

Openingstijden inleverpunt
ma t/m vr 8.30 – 17.00
zaterdag 9.00 – 16.00

https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us