Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Autosleutel Reparatie Sittard

Heeft u een kapotte of beschadigde autosleutel en wilt u deze laten repareren door de reparatieservice van Reparatiewinkel? Dan kunt u uw defecte sleutel brengen bij ons inleverpunt in Sittard.

De autosleutel reparatie houdt bij ons in dat uw autosleutel volledig wordt gecontroleerd op de werking en tot op component niveau wordt gerepareerd. Meestal is er een schakelaartje defect of zit er een component los. De schakelaar(s), accu en/of batterijhouder solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Wij repareren, contactsleutels, klapsleutels, smart keys, smartcards, keycards en sleutelbehuizingen.

De reparatie van een autosleutel heeft een vaste prijs. Bij sommige autosleutels moet er een accu of batterij vervangen worden. Afhankelijk van het type accu of batterij is hier een meerprijs aan verbonden. Indien de behuizing vervangen dient te worden betaald u de kosten van de behuizing van uw type autosleutel. Informeer naar de kosten voor uw autosleutel bij het betreffende inleverpunt.

Inleverpunt in Sittard

U vindt het adres en de openingstijden van uw dichtst bijzijnde inleverpunt via deze link.

https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us