Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Apple Authorized Service Provider

Samsung Service Partner

Autosleutel Reparatie Wilrijk (Antwerpen, BE)

Heeft u een kapotte of beschadigde autosleutel en wilt u deze laten repareren door de reparatieservice van Autosleutelwinkel? Dan kunt u uw defecte sleutel brengen bij ons inleverpunt in Wilrijk, Antwerpen

De autosleutel reparatie houdt bij ons in dat uw autosleutel volledig wordt gecontroleerd op de werking en tot op component niveau wordt gerepareerd. Meestal is er een schakelaartje defect of zit er een component los. De schakelaar(s), accu en/of batterijhouder solderen we vast met behulp van een microscoop en SMD-soldeertechniek. Wij repareren, contactsleutels, klapsleutels, smart keys, smartcards, keycards en sleutelbehuizingen.

De reparatie van een autosleutel begint bij Autosleutelwinkel bij 54,45 euro incl. BTW. Bij sommige autosleutels moet er een accu of batterij vervangen worden. Afhankelijk van het type accu of batterij is hier een meerprijs aan verbonden. Indien de behuizing vervangen dient te worden betaald u de kosten van de behuizing van uw type autosleutel. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het model autosleutel.

Adres
Brezan Automaterialen Wilrijk
Boomsesteenweg 942
2610 Wilrijk

Openingstijden
ma t/m vr 9.00 – 17.00
zaterdag 9.00 – 13.00