Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Beeldscherm incl. gratis accu reparatie

Smartphone reparatie wordt meestal gedaan voor vaste prijzen. Een overzicht vindt u bij het betreffende apparaat. Wanneer het niet in het overzicht staat, of bij waterschade, neem contact met ons op.

Probleem: 
– Scherm gebarsten?
– Zwart of wit beeld?
– Touchscreen werkt niet?

De accu wordt voor uw veiligheid gratis vervangen bij een display reparatie. De reden is dat de accu stevig op de achterzijde van het display geplakt zit en altijd iets beschadigd bij het verwijderen. Hierdoor kan de Lithium ion accu instabiel raken en ontbranden na enige tijd. Dit soms na enige maanden. De meeste reparatiebedrijven plaatsen de oude accu meer terug, want dat kost marge. Dit is onverantwoord en levensgevaarlijk! Tevens kalibreren we het display voor optimale werking en testen we op waterdichtheid. Dit kunnen alleen de geautoriseerde Samsung Service reparatiebedrijven.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Service

De Reparatiewinkel werkt met gediplomeerde en ervaren technici. Daarbij beschikken wij over het Techniek NL Erkend Reparatiebedrijf-certificaat. Ook is het mogelijk om bij ons apparatuur te laten maken in opdracht van een verzekeringsmaatschappij.

Techniek NL Erkend reparatiebedrijf

  • U bent verzekert dat er niets gebeurd met uw data. Privacy regels zijn in de Erkenning gewaarborgd.
  • Onze werkplekken zijn ESD (Electric Static Discharge) veilig voor uw te repareren apparaat.
  • Wij zijn aangesloten bij de Geschillen regeling Elektro.
  • Wij hanteren de reparatievoorwaarden van Techniek NL en consumentenbond.