Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Huawei P Smart Z reparatie

Op zoek naar een snelle en vakkundige reparatie voor uw defecte P Smart Z? Bij Reparatiewinkel bent u aan het juiste adres. Onze vakkundige reparateurs hebben veel ervaring met het repareren van Huawei toestellen. Zo is een gebroken display of verouderde accu binnen een handomdraai vervangen. Ook met problemen omtrent camera’s, USB-docking, geluid en vochtschade kunnen wij u helpen. Alle gangbare reparaties staan onderaan deze pagina vermeld. Neem gerust contact met ons op wanneer het probleem van uw toestel er niet tussen staat.

U kunt uw defecte smartphone bij ons in de winkel aanbieden voor reparatie. Onze reparateur onderzoekt vervolgens uw telefoon. Wanneer wij de juiste onderdelen niet direct op voorraad hebben, zullen deze besteld moeten worden. Vaak zijn de onderdelen binnen 1-2 dagen geleverd. U kunt uw toestel in de tussentijd mee naar huis nemen of achterlaten. Wanneer u niet in staat bent het toestel aan te bieden in onze winkel, kunt u uw smartphone altijd (aangetekend) opsturen. Wij vragen u in dit geval een uitgebreide klachtomschrijving en uw volledige contactgegevens bij te voegen.

Reparatiekosten

De kosten van uw reparatie verschillen per handeling. Hieronder kunt u per handeling de kosten en bijhorende defecten bekijken. Wanneer het defect van uw toestel niet duidelijk is, zal deze eerst onderzocht worden. Wij repareren uw telefoon dan tot maximaal 95 euro. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave in het geval dat de kosten hoger zijn dan deze grens. Wij rekenen 29 euro aan onderzoekskosten, wanneer u niet akkoord gaat met een prijsopgave of wanneer uw toestel niet te repareren is. In het geval dat er sprake is van vochtschade bedragen de onderzoekskosten 40 euro. Er worden geen onderzoekskosten gerekend voor reparaties met vaste prijzen. Alle kosten zijn inclusief materiaal, arbeid en BTW. U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

*Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Huawei P Smart Z reparatie

  • Breng uw defecte P Smart Z bij ons langs in de winkel
  • Stuur uw telefoon (aangetekend) naar ons op met klachtomschrijving en uw contactgegevens

Reparatiewinkel service

  • Wij streven ernaar uw toestel binnen 1-3 dagen te repareren
  • Wij hebben altijd een vervangend toestel te leen, wanneer uw reparatie toch langer duurt
  • Onze reparatie experts hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis dankzij jaren ervaring
  • Wij repareren alleen met originele onderdelen en onderdelen van de hoogste kwaliteit
  • U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie
  • Niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?  Stel uw vragen gerust telefonisch of per mail
https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us