Erkend reparatiebedrijf

Betrouwbare service

Samsung Service Partner

Samsung Galaxy J1 2015 reparatie

Sinds 2018 zijn wij een officieel Samsung servicepunt. Dit betekent dat wij uw Galaxy J1 2015 binnen en buiten garantie volgens de hoge kwaliteitsnormen van Samsung repareren. Wanneer uw smartphone onder de garantieperiode van 24 maanden valt, blijft deze garantie na de reparatie behouden. Wanneer het defect onder de fabrieksgarantie valt is de reparatie kosteloos. Uw toestel wordt door onze deskundigen onderzocht en met originele Samsung onderdelen gerepareerd.  Vervolgens wordt het toestel met behulp van speciale Samsung software getest op allerlei functies als waterdichtheid en touch response. Alleen bij een “PASS”, de goedkeuring van Samsung, is de reparatie voltooid. Zo blijft uw Samsung 100%  uw Samsung!

Wij kunnen u helpen met hardware én software problemen. Zo hebben wij alle officiële software in huis om systeemfouten of problemen met een google-lock te verhelpen. U kunt ook bij ons terecht wanneer u uw wachtwoord vergeten bent. Neem altijd een aankoopbewijs mee naar uw afspraak wanneer u uw software door ons laat herstellen.

U kunt het defecte toestel op afspraak in de winkel aanbieden voor reparatie. Wij streven ernaar uw toestel binnen 1 tot 2 uur te repareren. Zo is uw Samsung snel weer als nieuw! Een defect toestel kan daarnaast ook opgestuurd worden. Wij sturen het toestel dan aangetekend naar u terug. De verzend en- administratie kosten bedragen 10 euro.

Reparatiekosten

Benieuwd naar de kosten van de reparatie? Hieronder staan de kosten per handeling aangegeven inclusief materiaal, arbeid en BTW. Per handeling staan ook de problemen genoteerd, waar u toestel mogelijk last van heeft.

*Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Benieuwd of wij uw apparaat kunnen repareren?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Onze reparaties

Probleem: 
– Scherm gebarsten?
– Zwart of wit beeld?
– Touchscreen werkt niet?

Probleem: 
– achterkant of backcover gebroken

Probleem: 
– laad niet of slecht op
– is snel leeg
– valt na een bepaald percentage uit

Probleem: 
– laad niet of slecht op

Probleem: 
– werkt niet
– stelt niet scherp
-belichting werkt niet goed

Probleem: 
– werkt niet
– stelt niet scherp

Mocht uw probleem hier niet bij staan of niet helemaal zeker wat u kunt verwachten?
Bel ons even of kom langs in de winkel

Reparatiewinkel service

  • Wij repareren binnen en buiten garantie de hard- en software van uw Samsung
  • Uw fabrieksgarantie loopt na reparatie gewoon verder
  • Wij streven ernaar om uw toestel (op afspraak) binnen 1-2 uur te repareren
  • U kunt makkelijk een afspraak maken per telefoon of mail
  • Wij gebruiken alleen originele Samsung onderdelen
  • Wij kalibreren het scherm na een schermreparatie
  • Waterdichte toestellen worden na reparatie op waterdichtheid getest
  • Wij plaatsen bij een schermvervanging een gratis nieuwe accu in Galaxy S toestellen vanaf de Galaxy S7-edge
  • Wij testen alle functies m.b.v. de Samsung fabriekssoftware en  rapporteren deze aan Samsung

Goed om te weten

Wanneer het defect van uw Samsung onder de fabrieksgarantie valt zetten wij altijd de nieuwste software op uw toestel in verband met behoud van de fabrieksgarantie. Het is in dit geval belangrijk een aankoopbewijs mee te nemen en een back up te maken van uw belangrijke gegevens. Dit kunt u doen met behulp van de Google Cloud of Smart Switch Mobile. Uw Whatsapp gesprekken moet u apart in de app zelf opslaan. Wij helpen u hier graag mee.

 

https://www.hockeyplayeronline.us, https://www.goldenknightsplayershop.com, https://www.blackhawksplayeruniform.com, https://www.bruinshockeyshop.us, https://www.canadienshockeyshop.us, https://www.penguinshockeyshop.us, https://www.rangershockeyshop.us, https://www.lightningplayershop.us, https://www.avalanchehockeyshop.us, https://www.capitalshockeyshop.us, https://www.jetshockeyshop.us, https://www.canuckshockeyshop.us, https://www.oilershockeyshop.us, https://www.goldenknightshockeyshop.us